ALLA VÅRA RUMSTYPER

Vi har totalt 64 hotellrum samt sju lägenheter. Gemensamt för alla rum är att de har sängar av högsta kvalitet, tillgång till trådlös internetuppkoppling, badrum, kabel-TV, telefon, vattenkokare och minibar.

44 av våra rum erbjuder extra hög komfort eftersom de är utrustade med AC eller komfortkyla. Tolv av dessa har komfortkyla som kyler ner den ventilerade luften, medan 32 rum har regelrätt AC.

STANDARD

Generellt håller vårt hotell en hög standard, så även om du väljer standardrum bor du bra. Enkelrummen är på 12-14 kvm och dubbelrummen 18-23 kvm.

Här reglerar du själv värmen genom en vanlig radiator. Om du är känslig för värme en varm sommardag rekommenderar vi en rumskategori med kyla.

COMFORT

Ett stort antal av våra rum har uppdaterats med komfortkyla och extra ljudisolerade fönster och dörrar. Oavsett utomhustemperatur får du i dessa rum ett tyst och behagligt inomhusklimat. Kylan i våra Comfort-rum är centralstyrd.

Enkelrummen är på 14-16 kvm med queen size-säng och dubbelrummen 18-23 kvm, med två 90cm-sängar.

DUBBELRUM DELUX AC

Hotellets bästa rum är våra Dubbelrum Delux-rum. Samtliga rum har olika stilmöbler av högsta klass. Här återfinner du bland annat stilikoner som soffan Johan, fåtöljerna Jetson och Touché samt nattduksborden Oskar och Pronto. Ett av våra Delux-rum är inrett i klassiskt gustavianskt stil, och har visat sig omåttligt populärt. Ett annat Delux-rum är inrett med detaljer från helsingborgska Tretorn, bland annat med de världsberömda galoscherna och tennisbollar. Samtliga rum har en väl tilltagen yta och de har alla individuellt justerbar AC. Oavsett vilket behov du har så tror vi att det är svårt att inte trivas här.

FAMILJERUM (Dubbelrum +)

Perfekt rum för den stora familjen eller varför inte boka det med kompisgänget.

Stort rum med två dubbelsängar och  bäddsoffa samt sitthörna.

Passar för 4-6 personer i alla åldrar.

LÄGENHETER

Våra lägenheter är på 70-110 kvm och anpassade för upp till sex personer.

Köken är fullt utrustade med bland annat diskmaskin och badrummen har tvättmaskin.

Lägenheterna kan hyras allt från en enstaka natt till längre perioder.

Är ni en stor familj eller kollegor som vill dela lägenhet för att få ner kostnaden, kan detta vara ett bra alternativ.

PRISER

För att får ta reda på priset för en specifik dag, ring receptionen på 042-13 23 40 eller BOKA HÄR!

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig till oss.