ALLA VÅRA RUMSTYPER

Vi har totalt 64 hotellrum samt tio lägenheter. Gemensamt för alla rum är att de har sängar av högsta kvalitet, tillgång till trådlös internetuppkoppling, badrum, kabel-TV, telefon, vattenkokare och minibar.

44 av våra rum erbjuder extra hög komfort eftersom de är utrustade med AC eller komfortkyla. Tolv av dessa har komfortkyla som kyler ner den ventilerade luften, medan 32 rum har regelrätt AC.

STANDARD

Generellt håller vårt hotell en hög standard, så även om du väljer standardrum bor du bra. Enkelrummen är på 12-14 kvm och dubbelrummen 18-23 kvm.

Här reglerar du själv värmen genom en vanlig radiator. Om du är känslig för värme en varm sommardag rekommenderar vi en rumskategori med kyla.

SUPERIOR

Ett stort antal av våra rum har uppdaterats med komfortkyla och extra ljudisolerade fönster och dörrar. Oavsett utomhustemperatur får du i dessa rum ett tyst och behagligt inomhusklimat. Kylan i våra Superior-rum är centralstyrd.

Enkelrummen är på 14-16 kvm med queen size-säng och dubbelrummen 18-23 kvm, med två 90cm-sängar.

ECONOMY

För att ge våra gäster rätt förväntan har vi skapat rumskategorin Economy.

Samtliga rum i Economykategorin är fullt utrustade som övriga rumskategorier, men de är betydligt mindre.

Enkelrummen är på 8-12 kvm och dubbelrummen 16-18 kvm. Här reglerar du värmen genom en traditionell radiator.

DUBBELRUM DELUX AC

Hotellets bästa rum är våra Dubbelrum Delux-rum. Samtliga rum har olika stilmöbler av högsta klass. Här återfinner du bland annat stilikoner som soffan Johan, fåtöljerna Jetson och Touché samt nattduksborden Oskar och Pronto. Ett av våra Delux-rum är inrett i klassiskt gustavianskt stil, och har visat sig omåttligt populärt. Ett annat Delux-rum är inrett med detaljer från helsingborgska Tretorn, bland annat med de världsberömda galoscherna och tennisbollar. Samtliga rum har en väl tilltagen yta och de har alla individuellt justerbar AC. Oavsett vilket behov du har så tror vi att det är svårt att inte trivas här.

FAMILJERUM (Dubbelrum +)

Perfekt rum för den stora familjen eller varför inte boka det med kompisgänget.

Stort rum med två dubbelsängar och  bäddsoffa samt sitthörna.

Passar för 4-6 personer i alla åldrar.

LÄGENHETER

Våra lägenheter är på 70-110 kvm och anpassade för upp till sex personer.

Köken är fullt utrustade med bland annat diskmaskin och badrummen har tvättmaskin.

Lägenheterna kan hyras allt från en enstaka natt till längre perioder.

Är ni en stor familj eller kollegor som vill dela lägenhet för att få ner kostnaden, kan detta vara ett bra alternativ.

PRISER

Du kanske har märkt att hotells rumspriser kan variera ganska mycket. Priserna beror bland annat på vilken veckodag och vilken säsong det är.

Hos oss kan du styra priset genom att bestämma vilket avbokningsvillkor som passar dig bäst. Om du är helt säker på att du skall resa till Helsingborg blir det alltid billigare att betala i förskott för ett rum som sedan inte går att avboka.

Priset varierar också beroende på vilken typ av rum du väljer. Se närmare här vilka olika rumskategorier vi kan erbjuda dig. Gemensamt för alla rum är att de har sängar av högsta kvalitet, tillgång till trådlös internetuppkoppling, dusch/wc, kabel-TV, telefon, vattenkokare och minibar.

Om du är intresserad av att bo en längre tid i våra lägenheter är det långtidspriser som gäller per natt, beroende på hur länge du ska bo och vilken service du önskar. Varje förfrågan hanteras enskilt och utifrån vad som passar dig bäst.

För att får ta reda på priset för en specifik dag, ring receptionen på 042-13 23 40 eller BOKA HÄR!

Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig till oss.