Hoppa till innehåll

FAQ

In- och utcheckning

Välkommen att checka in efter kl.15:00.

Vid tidigare ankomst är ni självklart välkomna att lämna ert bagage. Personer under 18 år får endast checka in i sällskap av vuxen.

Utcheckning senast kl.11:00.

Parkering

Ca 30 meter från hotellet har vi en garageparkering med begränasat antal platser. Platserna i garaget är smala. Maxhöjd: 2 meter. Parkering bokas enklast på www.pair.se och parkeringstillstånd hämtas ut i receptionen i samband med incheckning.

Pris: 230 kr/dygn (2024).

Bagage

Låst bagagerum finns vid receptionen. Hotellet ansvarar inte för bagaget. Det finns även möjlighet att låsa in värdesaker i receptionen.

Betalning

Vi är ett helt kontantfritt hotell och tar emot alla de vanligaste betalkorten.

Hjärtstartare

Finns i receptionen.

Wi-Fi/Internet

Alla våra hotellrum och publika ytor har fritt Wi-Fi. Anslut till gästnätet: Ekman Hotels Guest.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Vi erbjuder rum där husdjur är välkomna för 200kr per natt. Gäller i mån av plats så glöm inte att ringa och boka och för att höra om det finns rum tillgängliga för dig och din pälskling.

Tillgänglighet och allergi

Vi erbjuder rum som är anpassade för personer med olika typer av funktionsvariationer och våra allmänna utrymmen är utformade med tillgänglighet i åtanke. Det finns vissa nivåskillnader hos oss, men ingenting är omöjligt, vi är här för att möta våra gästers behov och se till att deras vistelse är så bekväm som möjligt, oavsett eventuella utmaningar.

Om du har matallergi – meddela oss gärna i förväg så vi kan anpassa vårt frukostutbud och övriga måltider på hotellet.

gym och relax

Älskar du träning? Även om vi inte har eget gym eller relax på plats, så erbjuder vi dig möjligheten att träna på två utmärkta platser!

Vi erbjuder alla våra gäster träning på Friskis & Svettis, beläget endast 400 meter bort till det förmånliga priset 45kr per gäst och tillfälle. Dessutom har vårt systerhotell, The Vault Hotel, ett gym och relax med bastu som våra gäster har samma förmån att nyttja som deras egna.

Så oavsett om du föredrar ett välutrustat gym eller att svettas i bastun efter en lång dag, så finns det alternativ för alla träningsentusiaster hos oss. Vi ser fram emot att göra din vistelse både bekväm och aktiv.

Avbokning

Om du av någon anledning behöver avboka ditt rum gör du detta genom att följa instruktionerna i din bokningsbekräftelse. Avbokningsvillkor kan variera beroende på typ av bokning.

Har du bokat hotellrum via en agent (t.ex. Booking.com, Expedia.se m.fl.) kontakta dem om du vill ändra eller avboka.

Mat och dryck

På frukostbuffén finns allt för en perfekt start på dagen ett rikligt utbud och morgontidning. Vi bjuder även på kvällsmåltid vissa dagar i veckan under utvalda perioder.

I receptionsbaren finns ett urval av lokala och internationella drycker.

Cykelförråd

Hos oss har du möjlighet att låsa in din cykel över natten för din trygghet och bekvämlighet.