Vår integritetspolicy – Sekretess och juridisk information
SENAST UPPDATERAD: maj, 2020

HOTELL STADSPARKEN I HELSINGBORG

Integritetspolicy

EU:s nya och strängare dataskyddsförordning (GDPR) ersätter den tidigare svenska personuppgiftslagen (PuL). Syftet med förordningen är att skapa enhetliga dataskyddsregler inom EU vilket ska underlätta för företag att verka på unionens inre marknad. Den ställer högre krav på oss som näringsidkare där vårt ansvar och skyldigheter förtydligas och utökas och rättigheter för den enskilde stärks när det gäller personlig integritet.

Varför samlar vi in dina personuppgifter och varför behövs de?

För att du ska kunna genomföra en bokning av hotellrum, restaurangbokning och konferens hos oss behövs vissa uppgifter från dig och ditt resesällskap. Det vi behöver är namn, telefonnummer samt en mailadress. Dessa uppgifter behövs för att vi ska kunna kontakta er innan ankomst, kunna maila bekräftelser och annat i förberedelse för er vistelse.  Vi uppdaterar våra register med jämna mellanrum så att inaktiva uppgifter raderas.

Hur tillmötesgår vi era rättigheter gentemot nya GDPR lagen?

Du kan närsomhelst kontakta oss och be oss radera dina personuppgifter, invända mot att dina personuppgifter används för direkt – eller riktad marknadsföring eller få tillgång till vilka uppgifter vi har om dig.

Du når oss på info@hotellstadsparken.se eller 042-132340