KONFERENS

Förutom fantastisk mat, fika, trevliga konferenslokaler och ett hotell som erbjuder unikt skön sömn hjälper vi dig även gärna med andra inslag för en lyckad konferens eller team building, kanske en chokladprovning, åka ribbåt eller varför inte ”Fångarna på fortet”? Utbudet är näst intill obegränsat, slå oss en signal så berättar vi mer.

Vi har tre konferenslokaler. I vår största lokal kan 45 personer konferera. Här finns tillgång till projektor, trådlös bredbandsuppkoppling och övrig utrustning efter dina önskemål, samt stor skärm för videomöten. Vår andra lokal har styrelsesittning för 8 personer och är också fullt utrustad med projektor WIF etc. I vår mellersta lokal får det plats upp till 20 personer.

Är du intresserad av att lösa din möte helt digitalt? Kontakta oss så får vi höra dina önskningar, vi har olika alternativ på helhetslösningar.

Vi erbjuder just nu 25% rabatt på lokalhyra under januari och februari.
Uppge ”25%” i din bokningsförfrågan för att ta del av erbjudandet.

Om du har några som helst funderingar eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig på reception@hotellstadsparken.se eller på telefon 042-13 23 40