FRIA KONFERENSLOKALER

När du bokar tio rum eller fler till en konferens så bjuder vi på hela lokalkostnaden för konferensen. Detta erbjudande är obegränsat under hela året.

Förutom fantastisk mat, fika, trevliga konferenslokaler och ett hotell som erbjuder unikt skön sömn hjälper vi dig även gärna med andra inslag för en lyckad konferens eller team building, kanske en chokladprovning, åka ribbåt eller varför inte ”Fångarna på fortet”? Utbudet är näst intill obegränsat, slå oss en signal så berättar vi mer.

Vi har två konferenslokaler. I vår största lokal kan 24 personer konferera. Här finns tillgång till projektor, fast och trådlös bredbandsuppkoppling och övrig utrustning efter dina önskemål, samt stor skärm för videomöten. Vår andra lokal har styrelsesittning för 8 personer och är också fullt utrustad med projektor WIF etc.

Är du intresserad av att lösa din möte helt digitalt? Kontakta oss så får vi höra dina önskningar, vi har olika alternativ på helhetslösningar.

Om du har några som helst funderingar eller frågor är du varmt välkommen att höra av dig på info@hotellstadsparken.se eller på telefon 042-13 23 40